image
Sursa foto: Profimedia

Drama lui Sergio Aguero continuă. Argentinianul a dezvăluit că nici măcar nu mai poate să alerge

Sergio Aguero (33 de ani) s-a retras din fotbal după ce a fost diagnosticat cu aritmie cardiacă și profită acum de timpul liber, dar inima continuă să îi facă probleme.

Prin intermediul platformei de streaming Twitch, unde atacantul comunică des cu fanii săi, Aguero a recunoscut că nu mai poate juca fotbal nici măcar de plăcere, deoarece simte că se sufocă.

Probleme cardiace ale lui Aguero sunt atât de serioase încât fostul fotbalist nici măcar nu este sigur că va mai putea alerga vreodată.

"Dacă încerc acum să joc fotbal, rămân fără respirație. Uneori mă întreb dacă voi mai putea alerga vreodată din nou. Pur și simplu simt că inima mea nu funcționează cum trebuie", a explicat Aguero, conform Joe.

Deși și-a încheiat cariera, Kun Aguero are în continuare un stil de viață din care sportul nu lipsește și, chiar dacă o face cu moderație, fostul jucător de la Manchester City și-a găsit noi pasiuni.

Pe paginile de socializare, Aguero a distribuit mai multe imagini prin care își ține fanii la curent cu activitatea sa. Printre acestea, argentinianul apare pe terenul de tenis și pe cel de golf.

Ultima pasiune a argentinianului este însă pescuitul. Aflat încă în Argentina unde a călătorit pentru a-și petrece sărbătorile alături de apropiații săi, Aguero s-a filmat în barcă, în timpul unei partide de pescuit, iar urmăritorii săi i-au putut admira captura.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: