image
Sursa foto: Getty Images

Sadio Mane a decis să plece de la Liverpool la finalul sezonului actual! Răspunsul "cormoranilor"

Sadio Mane (29 de ani) a scris istorie împreună cu selecționata Senegalului la Cupa Africii pe Națiuni, iar starul lui Liverpool pregătește o schimbare importantă la nivel de club.

Extrema stângă vrea să schimbe campionatul și să meargă în La Liga, cele două destinații posibile fiind Real Madrid și Barcelona. Mane vrea să câștige trofee în Spania și, astfel, să fie recunoscut ca cel mai bun fotbalist african din istorie.

Mane mai are contract cu Liverpool până pe 30 iunie 2023, însă senegalezul nu vrea să aștepte până la finalul lui. Conform publicației spaniole Sport, africanul este decis să plece la finalul sezonului actual.

"Cormoranii" ar fi de acord cu decizia atacantului, întrucât pot obține și o sumă destul de consistentă în schimbul său, lucru care nu putea fi făcut dacă Mane alegea să plece la finalul contractului. Rămâne de văzut doar dacă și Real Madrid sau Barcelona sunt interesate.

Senegal a câștigat turneul pentru prima dată în istorie, la capătul finalei cu Egipt, scor 0-0 (4-2 după loviturile de departajare).

Ultimul act al competiției i-a adus în postura de adversari pe Sadio Mane și Mohamed Salah (ambii 29 de ani), în mod obișnuit colegi pe teren, la Liverpool.

În minutul 4, Senegal a primit penalty, iar Mane și-a asumat executarea loviturii de pedeapsă. Salah a profitat de situație și a pus în practică un joc psihologic. Egipteanul s-a dus la portarul său și a încercat să-i spună unde va trage Mane, din moment ce îl cunoaște atât de bine de pe Anfield.

Iritat de situație, Mane li s-a alăturat și i-a sugerat portarului advers să meargă înapoi pe linia porții. Prezența de spirit a lui Salah s-a dovedit însă eficientă, întrucât senegalezul a șutat cu toată forța, pe centru, iar Gabaski a reușit să pareze.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: