image
Sursa foto: nypost.com

Gala premiilor Oscar 2022: Pentru prima oară în 35 de ani, show-ul va fi prezentat de trei vedete

Gala premiilor Oscar de anul acesta va avea un trio de prezentatoare format din Amy Schumer, Regina Hall şi Wanda Sykes, potrivit informaţiilor publicate de mass-media de la Hollywood.

Publicaţia Variety a fost prima care a prezentat informaţia, confirmată de alte medii de specialitate, iar în cursul zilei de marţi şi de Academia Americană de Film (AMPAS), care a precizat că gazdele ceremoniei sunt trei femei dinamice, cu un umor debordant.

„Cele trei amfitrioane ale acestei seri pline de surprize şi de staruri sunt trei femei puternice şi amuzante care ne vor invita să râdem şi să ne bucurăm de cele mai bune şi strălucite momente oferite anul acesta de cinematografie”, notează într-un comunicat preşedintele AMPAS, David Rubin şi directoarea executivă, Dawn Hudson.

Potrivit Variety, gala care va fi produsă de Will Packer va fi împărţită în trei acte de către o oră, condus fiecare de câte o prezentatoare, potrivit Agerpres.

Intenţia organizatorilor era de a face spectacolul mai distractiv şi mai agil, după ce gala de anul trecut a înregistrat un minimum istoric de audienţă cu un format redus din cauza pandemiei de coronavirus şi după un scenariu semnat de Steven Soderbergh.

Organizatorii au anunţat totodată că, pentru prima oară în istoria premiilor Oscar, se va deschide publicului posibilitatea de a vota pe Twitter filmul preferat.

De marţi şi până pe 3 martie, internauţii vor putea trimite titlul filmului preferat pe haştag #OscarsFanFavorite şi să selecteze scena care i-a impresionat cel mai mult sub eticheta #OscarsCheerMoment.

Cele mai bune mesaje vor fi incluse în gala care va fi difuzată pe 27 martie, iar Academia va realiza o tragere la sorţi a tuturor participanţilor dintre care trei vor fi premiaţi cu invitaţii la ceremonia de anul viitor, iar câştigătorii vor putea prezenta unul dintre premii.

Organizatorii au insistat că vor "recunoaşte" filmul cel mai votat, indiferent dacă este sau nu nominalizat, dar că iniţiativa nu va inaugura nicio categorie oficială.

Peliculele "The Power of the Dog", "Licorice Pizza", "Coda", "Don't Look Up", "King Richard", "Nightmare Alley", "Drive My Car", "Dune", "Belfast" şi "West Side Story" sunt candidatele la premiul Oscar pentru cel mai bun film de anul acesta.

Noutăţile partenerilor

comentarii: