Șor, mesaj către Sandu, de Ziua Îndrăgostiților: Dacă nu-ți iubești poporul, despărțirea este inevitabilă

Maia Sandu așteaptă iubire necondiționată din partea poporului, fără să ofere nimic în schimb, iar nepăsarea și ignoranța președintelui vor duce, într-un final, într-o singură direcție: spre despărțire. Acesta este mesajul liderului Partidul „Șor”, Ilan Șor, transmis Maiei Sandu, cu ocazia Zilei Îndrăgostiților. Potrivit lui Șor, atunci când cineva cere iubire și uită s-o ofere, nu se mai numește iubire, ci egoism.

Foto: partidulsor.md

„Astăzi este Ziua îndrăgostiților, ziua când oamenii fac declarații de dragoste, oferă cadouri, își arată afecțiunea față de cei pe care îi iubesc. Nimeni nu iubește cu de-a sila, nimeni nu poate fi obligat să iubească. Vreau să cred sincer că Maia Sandu este îndrăgostită și are cui face declarații de dragoste. A iubi înseamnă a dărui, nu a cere iubire. Atunci când cineva cere iubire și uită s-o ofere, nu se mai numește iubire, ci egoism. Din păcate, asta face Maia Sandu cu poporul”, a scris Ilan Șor pe pagina sa de Facebook.

Șor a mai adăugat că președintele așteaptă iubire necondiționată, fără să ofere în schimb afecțiune.

„Răceala, nepăsarea, tăcerea, ignoranța duc într-o singură direcție: spre despărțire. Iar toate despărțirile dor. Să-ți iubești poporul care te-a ales este cel mai important lucru pe care trebuie să-l facă un președinte. Iar să-l ignori și să-l desconsideri este cel mai mare păcat. Atunci când oamenii te iubesc, însă simt că nu sunt iubiți, încep mai întâi să se dezamăgească. După dezamăgire vine ura, după care nepăsarea și apoi uitarea. Iar după uitare nu mai este nimic. Dacă nu-ți iubești poporul, despărțirea este inevitabilă. Odată pierdută, dragostea nu mai poate fi reanimată. Asta trebuie să înțeleagă Maia Sandu”, a mai scris Șor.


Pub