Un avion de pe cursa Madeira-Kiev, nevoit să aterizeze la Chișinău: Compania a decis să oprească zborurile spre și dinspre Ucraina
Un avion de pe cursa Madeira - Kiev a fost nevoit să aterizeze de urgență la Chișinău. Proprietarul care deține aeronava a interzis survolarea spațiului aerian al Ucrainei, scrie iz.ru.
Foto: iz.ru
„Pe 12 februarie 2022, proprietarul avionului, rezident al Irlandei, a informat compania aeriană cu privire la interzicerea imediată a intrării aeronavelor UR-SQO în spațiul aerian ucrainean. În ciuda tuturor eforturilor companiei aeriene și a dorinței agențiilor guvernamentale din Ucraina de a contacta proprietarul aeronavei, acesta a refuzat categoric chiar în momentul în care aeronava se apropia de Kiev.

Echipa SkyUp este recunoscătoare pentru sprijinul Ambasadei Ucrainei în Republica Moldova și personal Ambasadorului Extraordinar și Plenipotențiar al Ucrainei Mark Șevcenko, care a răspuns imediat solicitării noastre și a ajutat la coordonarea acțiunilor”, se arată în comunicatul companiei.


Pub