(video) Și-a sunat mama și i-a spus că este sechestrată și agresată sexual. Minora de 13 ani a fost găsită: „Te rog, salvează-mă”
Minora de 13 ani, dispărută aseară, a fost găsită vie și nevătămată în municipiul Chișinău. Potrivit poliției, în adresa mamei minorei a parvenit un apel de la fiica ei, care, disperată a comunicat că a fost sechestrată și este supusă agresiunilor cu caracter sexual, iar în convorbire cu o persoană cunoscută a relatat că este sechestrată și ținută într-o încăpere auxiliară, fapt pentru care a fost pornită o cauză penală.
Foto: Captură de ecran
Reieșind din situația de risc sporit constatată, au fost dispuse un șir de acțiuni specifice de urmărire penală și de investigații speciale, în rezultatul cărora minora a fost localizată într-o localitate din raionul Ialoveni.

În timpul deplasării forțelor spre locația stabilită, au parvenit noi informații operative, precum că minora s-a deplasat în municipiul Chișinău, fiind însoțită de persoane de aceeași vârstă, astfel, deja apăruse unele presupuneri că minora înscenează situația de răpire și că a abandonat benevol domiciliul.

În urma acțiunilor întreprinse minora a fost găsită în mun. Chișinău, fiind însoțită de poliție pentru a i se acorda asistența necesară.

Minora urmează a fi audiată de polițiști pentru a stabili dacă nu a fost abuzată și motivul abandonării domiciliului.

Urmează imagini care vă pot afecta emoțional:



Pub