image
Sursa foto: Profimedia

PSG a gândit planul B în cazul plecării lui Kylian Mbappe la Real Madrid! Erling Haaland, așteptat la Paris

Paris Saint Germain ar putea rămâne fără Kylian Mbappe la finalul acestui sezon, când, cel mai probabil, atacantul de 23 de ani va semna cu Real Madrid.

”Șeicii” sunt hotărâți să îl convingă pe Kylian Mbappe să rămână pe Parc des Princes, însă nu exclud ca fotbalistul să fie de neînduplecat, mai ales că până în acest moment, toate ofertele parizienilor au fost refuzate de francez.

Astfel, șefii de la Paris Saint Germain au început deja să lucreze la un plan de rezervă în cazul în care Mbappe va pleca la Real Madrid, iar parizienii nu au stat prea mult pe gânduri.

Potrivit L’Equipe, conducerea clubului parizian vrea să îl transfere pe norvegianul Erling Haaland. Chiar dacă Kylian Mbappe va pleca liber de contract de la PSG, iar formația clubului din capitala Franței nu va încasa din partea celor de la Real Madrid, ”șeicii” au mijloacele financiare pentru a-l transfera pe fotbalistul norvegian, dar și pe intermediarii transferului, mai exact agentul Mino Raiola.

Aceeași sursă menționează faptul că, în vară, când Real Madrid făceau presiuni la Kylian Mbappe, conducerea lui PSG l-a contactat pe Mino Raiola pentru un eventual transfer al lui Haaland.

Kylian Mbappe și Erling Haaland sunt doi dintre cei mai doriți jucători tineri ai lumii. Dacă în cazul francezului, situația este destul de clară, Mbappe susținând în mai multe rânduri că își dorește să joace la Real Madrid, viitorul lui Haaland este incert, norvegianul de la Borussia Dortmund fiind dorit la mai multe cluburi mari din Europa: Barcelona, Real Madrid sau Manchester City.

Într-un interviu acordat recent, Lewandowski a fost întrebat dacă îl vede pe Haaland drept fotbalistul care va ajunge cel mai bun marcator din lume. Atacantul a oferit un răspuns rezervat și a ținut mai degrabă să transmită că nu orice jucător tânăr care impresionează în primii ani reușește să mențină un nivel ridicat și ulterior.

"Haaland este un tip de jucător diferit față de mine. El e puternic, rapid, fizic. Pe asta se bazează jocul lui. Eu am calități diferite.

Dar nu știm nici noi cum vom evolua în timp. Doar pentru că cineva are potențial uriaș, nu înseamnă că va deveni star pentru mulți ani. Nu îmi place să compar pe cineva de 33 de ani cu unul de 21.

Toată lumea are modul propriu de a evolua. Dar sigur că Haaland este un jucător grozav și e o plăcere să îl privești", a răspuns Lewandowski, conform bavarianfootballworks.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: