image
Sursa foto: Instagram

A jucat fotbal, dar a cunoscut succesul abia după ce s-a însurat cu o femeie cu 18 ani mai în vârstă! Acum e multimilionar

Sergio Carrallo (27 de ani) a început fotbalul la Real Madrid, însă nici cei mai fanatici suporteri ”Los Blancos” nu-și amintesc probabil de fostul mijlocaș de bandă.

În schimb, ibericul a devenit cunoscut după ce s-a căsătorit cu milionara britanică Caroline Stanbury (45 de ani).

În iulie 2013, Carrallo făcea pasul la Real Madrid C de la formația U19 a actualului lider din La Liga, însă în ianuarie 2015 era cedat la necunoscuta UB Conquense. După doar câteva luni a rămas liber de contract, iar în februarie 2016 a semnat cu Breidablik din Islanda. Nici aventura nordică nu s-a terminat cu bine pentru fotbalistul spaniol și la jumătatea anului 2016 s-a mutat în SUA.

A jucat pentru MB Mutiny și New York Cosmos B, dar în 2018 a renunțat definitiv la cariera de fotbalist. A fost momentul care i-a schimbat viața. A cunoscut-o pe Caroline Stanbury la Los Angeles, unde tânărul studia marketing-ul online, s-au căsătorit și fostul fotbalist Sergio Carrallo a devenit multimilionar peste noapte.

Caroline Stanbury este o cunoscută actriță și vedetă TV din Marea Britanie, care face parte dintr-o familie bogată. În plus, a fost căsătorită nu mai puțin de 18 ani cu un magnat turc, Cem Habib. Toate acestea nu au contat însă pentru Carrallo, între ei fiind dragoste la prima vedere, spune el.

”De când ne-am văzut, nu ne-am mai despărțit. Suntem suflete pereche. Tatăl meu mi-a spus că-mi va da toți banii din lume dacă ne vom despărți, iar mama a început să plângă când a aflat de relația noastră. Dar până la urmă, au cunoscut-o și acum o iubesc ca pe o fiică”, a spus Sergio Carrallo, potrivit Mundo Deportivo.

Cei doi s-au mutat în Dubai, unde fostul fotbalist duce o viață de șeic. Lucrează în domeniul imobiliar, călătorește cu elicopterul și avionul privat, are o locuință de vis și un garaj în care se află mașini în valoare de câteva milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: