Breaking News

image
Sursa foto: Profimedia

Neymar, victima fraudei bancare în propria țară! Cât a reușit să-i sustragă de pe card hoțul până să fie prins

Neymar (30 de ani) se apropie de finalul procesului de recuperare din urma accidentării horror suferite în noiembrie în meciul cu St. Etienne, scor 3-1.

Până să revină pe gazon, decarul lui PSG a fost victima unei fraude bancare chiar în țara sa natală, Brazilia. Conform Marca, Neymar a fost prăduit de un hoț în vârstă de doar 20 de ani.

Joi, Poliția Civilă din Sao Paulo a arestat un bărbat de 20 de ani pentru fraudă bancară. S-a descoperit că tânărul a redirecționat în mod ilegal aproximativ 37.000 de euro dintr-un cont bancar al lui Neymar.

Cel responsabil de furt făcea parte dintr-o grupare infracțioanală constituită special pentru a obține bani din tranzacții bancare ilegale, iar Neymar nu a fost singura victimă. În acest moment, bărbatul a fost arestat și se află în custodia poliției, iar fotbalistul nu a comentat incidentul.

Începând de miercurea trecută, Neymar a reluat antrenamentele cu grupul, semn că procesul de recuperare este aproape încheiat. Cu două zile înainte de asta, au fost făcute verificări suplimentare la gleznă, iar medicii i-au dat undă verde pentru a se antrena normal.

Potrivit L'Equipe, Neymar se va recupera în timp pentru prima manșă din optimile Champions League, unde PSG va primi vizita lui Real Madrid.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: