image
Sursa foto: jurnal.md

Vasile Năstase, despre un eventual protest anti-guvernare: „Platforma DA ar ieși foarte sincer, fără șori și dodoni”

În cazul unui eventual protest anti-guvernare, Platforma DA nu va ieși alături de formațiunile conduse de Dodon și Șor care au cu totul alte scopuri, afirmă fostul deputat al Platformei DA Vasile Năstase.

„Oricare om poate să meargă la protest, orice formațiune poate să meargă la protest. Este absolut evident că, dacă noi de la Platforma DA vom ieși la protest, în cazul în care lucrurile vor degenera, în cazul în care guvernarea nu va fi capabilă să facă față lucrurilor, teoretic este posibil”, a declarat Vasile Năstase în cadrul Cabinetului din Umbră de la Jurnal TV.

Reprezentantul Platformei DA a fost întrebat dacă formațiunea ar ieși la protest pe cont propriu sau alături de alte forțe politice.

„Platforma DA ar ieși foarte sincer și ar spune ceea ce avem de spus, adică fără șori, dodoni, toți cei care au cu totul alte scopuri. Ei merg pe variantă geopolitică, noi vrem altceva. Pe noi nu ne interesează scorul electoral, dar să meargă bine lucrurile în țară. De aceea noi venim cu diverse propuneri, ele nu sunt critici, dar sunt propuneri care, din păcate nu sunt luate în considerare”, a menționat Vasile Năstase.

Noutăţile partenerilor

comentarii: