(video) Cu macaroane, la poarta vilei prezidențiale de la Condrița. Partidul Șor: „Le-am luat din mizeria noastră de salariu și pensie și vi le-am adus”

Susținătorii Partidului Șor au ieșit din nou în stradă pentru a protesta. De această dată, locația flash-mob-ului a fost vila prezidențială de la Condrița. „Suntem aici, deoarece, cu părere de rău, guvernanții care vin la putere și găsesc așa locații frumoase, care le întreținem noi, au uitat că vin nu doar pentru asta. Vrem să spunem că ceea ce au promis, cu ce ne-a convins în campania electorală cu promisiuni, iar ele trebuie onorate, oamenii așteaptă. Am venit aici pentru a aminti că noi avem dreptul să-și onoreze promisiunile”, a spus o participantă.

Foto: colaj

„Aceste vremuri bune au venit doar pentru ei - Minciuna are scurte picioare. Minciuna galbenă a Moldovei trebuie să plece și să le amintim că minciuna cât mai urgent trebuie să cedeze puterea celor care pot conduce”, a spus aceasta.

„Astăzi am venit să vă aducem acele macaroane care ni le-ați pus în fiecare zi. Am luat din mizeria noastră din salariu și vi le-am adus. Și să nu credeți că macaroanele mai au loc pe urechile noastre”, a spus aceasta.


Simpatizanții partidului Șor au ieșit ieri din nou în stradă. De această dată, aceștia protestau la sediul Moldovagaz. „Asistăm în primul rând la o presiune psihologică asupra păturii celei mai vulnerabile, pensionari care își numără copeica”, a spus Dinu Țurcanu. Aceștia au adus și figuri ce îi înfățișează pe cei trei lideri: președintele Parlamentului, Igor Grosu, șefa statului, Maia Sandu și vicepreședintele Parlamentului, Mihai Popșoi.


Pub