Reduceri și cadouri din dragoste în Magazinul Online Moldcell, doar pe 10-15 februarie

SV-agora-diez-1280×720-RO

De Ziua Îndrăgostiților, alintă-ți sufletul pereche cu un telefon sau gadget pe care și-l dorea demult. Cadoul perfect te așteaptă în Magazinul Online Moldcell. Cumpără acum un smartphone și primești un super gadget CADOU, fie ia-ți telefonul sau gadgetul pe plac la super reducere! Campania e valabilă în perioada 10-15 februarie 2022, în limita stocului, exclusiv online.

 Toate modelele din ofertă aici

Vezi mai jos patru cupluri de la cele mai în vogă branduri:

# Declarația de dragoste vine la pachet cu un Samsung Galaxy S21 Ultra.
Creat cu o cameră unică, S21 Ultra face revoluție în fotografie. Surprinde-ți persoana iubită cu poze în 8K, iar cu cel mai rapid chipset și baterie ce durează întreaga zi, Ultra e perfect pentru ambii. Cumpără Samsung Galaxy S21 Ultra 12/128GB și primești Galaxy Buds Live CADOU.

# Cu Xiaomi 11T Pro faci ca povestea voastră să conteze.
Fie că îl faci cadou pentru el sau pentru ea, Xiaomi 11T Pro (8/256 GB) te captează cu o cameră principală de 108 MP ca să transformi fiecare moment împreună într-un adevărat film de dragoste. Xiaomi 11T Pro oferă cea mai bună experiență cinematografică, de la fotografie de studio până la videoclipuri uluitoare. Șiii… la procurare primești CADOU Xiaomi Redmi Power Bank3 Pro.

# El sau Ea merită tot ce e mai bun – adică un OPPO Reno6 Pro.
Cu OPPO Reno6 Pro (12/256GB) ai emoții în fiecare portret. Are patru camere, cei mai buni algoritmi AI și un mod portret Bokeh Flare pentru poze de calitate. Și dacă e nevoie de doi pentru tango, cum să dansați fără niște căști profi. Cumperi OPPO Reno 6 Pro și primești OPPO Headphones Enco W31 CADOU.

# Realme GT Master 5G Dual – perfect pentru călătoriile împreună.
Realme GT Master 5G Dual (6/128GB) te surprinde cu un procesor Snapdragon 778G, un design de autor și încărcare mega rapidă 65W. Regimul foto exclusiv „StreetStyle” îți permite să fotografiezi persoana iubită în cele mai dragi locuri din oraș. Doar până pe 15 februarie, la procurarea telefonului primești CADOU un Xiaomi 1More E-joy Smart Watch.

Alege perechea perfectă

Campania Moldcell de Ziua Îndrăgostiților se desfășoară în perioada 10-15 februarie 2022, exclusiv online. Pentru orice detalii, comenzi, sună la 078 000 444 sau comandă direct pe eshop.moldcell.mdApropo, dacă vrei să-i faci o surpriză persoanei iubite, plasează comanda, iar Moldcell va livra cadoul rapid, în orice colț al țării! Și dacă îți dorești, poți să atașezi un card cu mesaj personalizat. E absolut gratuit, iar ție nu-ți rămâne decât să transmiți mesajul 😉

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente