Biatlonistul Pavel Magazeev a intrat în top 30 în cursa individuală la JO de la Beijing

Sportivul Pavel Magazeev s-a clasat pe locul 26 în cursa individuală de 20 de km la Jocurile Olimpice de la Beijing. El a ratat 2 din cele 20 de ținte. Magazeev a trecut linia de finiș cu 3 minute, 54.3 secunde mai târziu decât noul campion olimpic pe această distanță, francezul Quentin Fillon Maillet.

Foto: olympic.md

Pe 12 februarie, Pavel Magazeev va evolua în proba sprint, pe distanța de 10 km. În această zi ar putea concura și Maksim Makarov, care a fost infectat cu Covid-19.

Pavel Magazeev are 33 de ani și a făcut o figură frumoasă la nivel de juniori în componența naționalei Rusiei. În 2007 a fost campion mondial printre juniori la biatlon de vară în proba de sprint. În următorul an a cucerit titlul mondial și la biatlon de iarnă în proba de ștafetă, rezultat pe care l-a repetat și la Campionatul European.

În acest an JO de iarnă a început cu ghinion teribil pentru biatloniștii moldoveni. Republica Moldova nu va evolua pentru prima dată la o ediție a Jocurilor Olimpice în proba de ștafetă mixtă 4×6 km. Asta după ce Maxim Makarov a fost testat pozitiv la Covid-19.


Pub