image
Sursa foto: politia.md

Cantemir: Doi frați minori, dispăruți de acasă, găsiți după 15 ore de căutări

Doi frați de 7 și 14 ani, din satul Capaclia, raionul Cantemir, care au dispărut ieri de acasă, au fost găsiți vii și nevătămați după 15 ore de căutări. Aceștia au fost căutați de circa 70 de voluntari cu câini.

Polițiștii din Cantemir au fost alertați ieri, în jurul orei 16:00, de către asistenta medicală din satul Capaclia, precum că, cei doi frați, o fată de 14 ani și un băiat de 7 ani, au plecat de la domiciliu într-o direcție necunoscută și nu au mai revenit.

Angajații de la Inspectoratele de Poliție Cantemir și Leova, alături de echipe formate din angajați IGPF, IGC, Serviciul chinologic și voluntari s-au mobilizat de urgență și au început căutările.

„Ca urmare a acțiunilor întreprinse, inclusiv pe parcursul nopții, minorii au fost găsiți azi dimineața, la o familie din sat, aceștia invocând că buneii nu sunt acasă, fiind plecați în alt sat. Apreciem mobilizarea tuturor celor implicați! În acest context, venim repetat cu un apel către părinți sau adulți în grija cărora se află copiii, să sesizeze Poliţia în mod de urgenţă la constatarea dispariției, fapt care va spori şansele ca copilul să fie depistat în termen restrâns şi reintegrat în familie sau într-un serviciu de plasament alternativ”, menționează Poliția printr-un comunicat de presă.

politia.mdpolitia.md
politia.mdpolitia.md

Noutăţile partenerilor

comentarii: