image
Sursa foto: Jurnal.md // Nadeja Roșcovanu

Ceban: „Guvernarea a ordonat Franzeluței să nu se implice în proiectul primăriei cu pâinea socială (...) nenorociților”

Primarul capitalei, Ion Ceban, învinuiește guvernarea actuală că a dat indicații producătorului de panificație Franzeluța să nu se implice în proiectul vânzării pâinii sociale anunțat de municipalitate.

„Să știți că au dat indicații Franzeluței ca să nu meargă cu Primăria Municipiului Chișinău în proiectul cu pâinea socială. Noi o să ne gândim cum să facem acest proiect și contrar indicațiilor acestor iresponsabili. Vă dați seama, să lipsești de pâinea socială oamenii cărora li s-au băgat în buzunar cu aceste tarife, scumpiri și tot așa mai departe. Nu este un proiect al meu, este un proiect pentru municipiu, este un proiect pentru oamenii pe care i-ați sărăcit, nenorociților ce sunteți”, a declarat Ceban.

Amintim că săptămâna trecută Ceban a anunțat că vor fi deschise peste 20 de puncte de vânzare a pâinii sociale în toate sectoarele din capitală.

Franzeluța, cel mai mare producător de panificație din țară, a anunțat anterior că prețurile produselor de panificație vor crește în medie cu 27 la sută, cu excepția pâinii sociale care va fi produsă cu aproximativ 700 de kg mai mult ca până acum.

Noutăţile partenerilor

comentarii: