image
Sursa foto: jurnal.md

Maia Sandu, despre ședința Guvernelor RM și României: „Efectele se vor vedea în locuri de muncă și oportunități de afaceri”

Acordurile care vor fi semnate în cadrul ședinței comune a Guvernelor Republicii Moldova și României vor avea drept efecte crearea noilor locuri de muncă și a oportunităților de afaceri, afirmă președintele RM, Maia Sandu, care a transmis, astăzi un mesaj cu ocazia ședinței care va avea loc, la Chișinău, la sfârșitul acestei săptămâni.

„Ziua de luni începe cu vești importante - la sfârșitul acestei săptămâni, la Chișinău va avea loc ședința comună a Guvernelor Republicii Moldova și României. Cu acest prilej, vor fi semnate o serie de acorduri și protocoale de colaborare pe mai multe domenii. Între acestea, acordul privind construirea unui nou pod peste Prut la Ungheni, programul de asistență financiară nerambursabilă de 100 de milioane de euro și eliminarea tarifelor de roaming”, a menționat Maia Sandu.

„Avem o șansă unică să implementăm proiecte de importanță majoră pentru țara noastră. Mulțumim României, care dovedește încă o dată solidaritate și generozitate față de cetățenii Republicii Moldova”, a adăugat șefa statului.

Noutăţile partenerilor

comentarii: