image
Sursa foto: captură video

VIDEO: A văzut ușa deschisă și a intrat într-un apartament din capitală: Tânărul era beat și acum este cercetat pentru furt

Un tânăr de 29 de ani, din raionul Fălești, a fost reținut pentru comiterea unui furt din apartament.

La inspectoratul de poliție Ciocana, s-a adresat cu plângere o femeie în vârstă de 33 de ani, comunicând că i-au fost sustrase mai multe bunuri din apartament. Polițiștii imediat au dispus mai multe acțiuni de investigație și urmărire penală, pentru a stabili toate circumstanțele și identifica persoana care a comis infracțiunea.

Prejudiciul cauzat a fost estimat la 7 500 de lei.

Ca urmare a investigațiilor, organele de drept au stabilit suspectul în comiterea infracțiuni. În cadrul acțiunilor procesual penale aceasta și-a recunoscut vinovăția, comunicând că fiind în stare de ebrietate, a intrat în scara blocului și observând ușa apartamentului întredeschisă a intrat, de unde a furat un televizor și un cuptor cu microundă. Totodată acesta a obținut un profit în sumă de 800 de lei, de pe urma comercializării televizorului.

Actualmente acesta este cercetat penal pentru furt, care conform legislație în vigoare se pedepsește cu amendă în mărime de la 32 500 de lei la 67 500 de lei, cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau cu închisoare de până la 4 ani.

Noutăţile partenerilor

comentarii: