image
Sursa foto: Getty Images

Zidane vrea să-l aibă din nou pe Ronaldo sub comanda sa! Echipa căreia i-a cerut să-i îndeplinească dorința

Zinedine Zidane (49 de ani) se află în tratative de mai mult timp cu PSG pentru a prelua banca tehnică, deși antrenorul visează să preia naționala Franței de la actualul selecționer, Didier Deschamps (53 de ani).

Fostul mijlocaș de la Real Madrid nu vrea să meargă pe Parc des Princes decât în niște condiții clare, iar una dintre ele ar fi transferul lui Cristiano Ronaldo (37 de ani) de la Manchester United.

Conform presei britanice, citate de Marca, Zidane a condiționat semnătura sa pe contractul oferit de PSG și de transferul lui Ronaldo. Tehnicianul francez a avut parte de o colaborare extrem de fructuoasă cu atacantul, pe vremea când Zidane o pregătea pe Real Madrid.

Rămâne, însă, de văzut dacă parizienii vor reuși să satisfacă dorința francezului. Ronaldo abia a revenit pe Old Trafford în vara anului trecut și este greu de crezut că va pleca după doar un sezon, după ce revenirea sa a fost anunțată cu surle și trâmbițe.

Jurnaliştii de la Foot Mercato anunţă că PSG este gata să-i ofere lui Zidane un contract superior celui pe care îl are acum Pochettino, adică 8 milioane de euro, şi chiar mai mult decât a avut francezul la Real Madrid, adică 12 milioane de euro.

Marea piedică în calea unei înţelegeri dintre cele două părţi, posibilitatea ca Zidane că ajungă la naţionala Franţei, a fost depăşită după ce echipa condusă de selecţionerul Didier Deschamps a câştigat Liga Naţiunilor şi probabil îşi va prelungi contractul şi după Cupa Mondială din Qatar, din luna noiembrie 2022.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: