image
Sursa foto: parlament.md

Fosta deputată Violeta Ivanov solicită să fie lăsată să meargă la înmormântarea mamei sale

Mama fostei deputate Violeta Ivanov s-a stins din viață astăzi. Aflată în arest pentru un termen de 20 de zile, Violeta Ivanov a solicitat să fie lăsată în libertate, pentru a putea merge la funeraliile mamei sale.

Informația a fost confirmată pentru Jurnal.md de către procurorul Mariana Cherpec.

Cererea fostei deputate urmează a fi analizată de procurorul de caz. În cazul în care solicitarea va fi aprobată Violeta Ivanov va merge la înmormântare sub escorta CNA.

Partidul Șor a emis astăzi un mesaj de condoleanțe în legătură cu decesul mamei Violetei Ivanov.

„Echipa Partidului „ȘOR” transmite sincere condoleanțe doamnei Violeta Ivanov, în legătură cu decesul subit al mamei sale. Regretăm nespus cele întâmplate, mai ales în contextul în care Violeta Ivanov trece printr-o perioadă extrem de complicată, iar această veste tristă i-a provocat și mai multă durere. Suntem alături de ea și de întreaga sa familie, în aceste momente dificile, și le dorim putere să treacă peste această grea pierdere. Din păcate, nedreptatea ucide și suntem siguri că cei care se fac vinovați pentru injustiția la care este supusă în această perioadă Violeta Ivanov vor răspunde foarte curând. Dumnezeu să o odihnească în pace!”, se menționează în mesaj.

Amintim că Violeta Ivanov a fost reținută, împreună cu alți patru deputați, în urma perchezițiilor efectuate de ofițerii CNA la 13 ex-deputați în Parlamentul Republicii Moldova, vizați în cadrul unor cauze penale pornite pe faptul îmbogățirii ilicite investigate în conexiune cu anchetele penale efectuate de către procurorii anticorupție pe faptul coruperii unor deputați din Parlamentul Republicii Moldova pentru părăsirea fracțiunii parlamentare din care făceau parte.

Pe data de 4 februarie magistrații de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana, au prelungit cu încă 20 de zile mandatul de arestare al fostei deputate.

Noutăţile partenerilor

comentarii: