Le-au data planurile peste cap: Mai mulți tineri, prinși cu droguri în acest weekend de oamenii legii. 30 de pachețele, confiscate

Mai mulți tineri au fost prinși cu droguri la ei în acest weekend. Carabinierii i-au stopat pentru verificare iar l-a scurt timp pachețelele cu subsntața interzisă au fost ridicate și transmise spre expertiză. Tinerii au fost conduși la Inspectorat.

Foto: UNIMEDIA

Un tânăr de 21 de ani a fost reținut de carabinieri cu 27 pachețele de substanță interzisă. Cazul a avut loc în după-amiaza zilei de ieri în sectorul Rîșcani al capitalei.

„O patrula de carabinieri a Direcției Regionale Centru a IGC, în timp ce asigura ordinea publică în zonă a observat tânărul ce manifesta un comportament suspect. Fiind stopat pentru verificări, acesta a recunoscut că deține asupra sa 27 de pachețele cu substanțe narcotice a câte 1-2 gr. La fața locului a fost solicitată Grupa Operativă a IP Rîșcani pentru a ridica subtanța care a fost transmisă spre expertizare. Tânărul în vârstă de 21 de ani, originar din raionul Ialoveni a fost condus la IP Rîșcani pentru documentare și stabilirea tuturor circumstanțelor”, anunță oamenii legii.

Un alt caz a avut loc tot în seara zilei de ieri, doi tineri care aveau un comportament „suspect și neadecvat” au fost stopați de carabinieri.

La apariția militarilor, aceștia și-au schimbat direcția de deplasare, fapt ce a servit temei pentru a fi stopați și verificați.

În urma discuțiilor cu carabinierii unul dintre ar fi recunoscut că deține asupra sa un pachețel de tip zip-lock cu substanțe narcotice pe care l-a predat benevol oamenilor legii.

Un tânăr de 20 de ani, reținut în sectorul Rîșcani, la apariția carabinierilor a scos din buzunar două pachețele de tip zip-lock în care se afla o substanță vegetală de culoare verzuie comunicând că este marijuana.



Pub