Recepționează coletele 24/7. Cea mai comodă metodă de livrare de la Nova Poshta 

Nova Poshta a lansat un nou serviciu – livrarea în poștomate. Compania deja a instalat 90 de poștomate în Chișinău și Bălți, în apropierea magazinelor, stațiilor de alimentare și în incinta complexelor locative. Acum, clienții pot recepționa coletele 24/7, unde și când le este comod.

Poștomat – un terminal automatizat cu celule de diferite dimensiuni, ce permite livrarea rapidă și fără contact. Celulele poștomatului pot fi deschise folosind aplicația mobilă Nova Poshta Moldova (disponibilă pe platformele Play Market, App Store și App Gallery).

În momentul în care, coletul este în poștomat, destinatarul va primi o notificare. Destinatarul poate ridica coletul cu ajutorul aplicației mobile prin care se deschide celula.

Acestă metodă de livrare a fost dezvoltat pentru a face serviciul de livrare cât mai simplu și sigur posibil pentru clienți.

“Ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștrii. Comoditatea utilizării serviciilor – este prioritatea noastră. Acum, cînd mergeți după cumpărături, veți putea ridica și coletul din poștomatul amplasat în apropierea marketului sau chiar în scara blocului – este comod și economisește timpul dvs. Fără cozi de așteptare, fără contact cu operatorul, aveți nevoie doar de aplicația mobilă și 15 secunde pentru a recepționa coletul. În țările din Europa, poștomatele au devenit o obișnuiță, iar noi ne dorim să lansăm această tendință și în Moldova”, afirmă Mihail Popovici, CEO Nova Poshta Moldova.

Până în vara anului curent, compania planifică să instaleze peste 400 de poștomate în orașele, unde deja au fost deschise oficiile poștale Nova Poshta: Cahul, Edineț, Caușeni, Orhei, Strașeni, Anenii Noi, Comrat, Ceadir-Lunga, Cimișlia, Hâncești, Fălești, Florești, precum și în alte localități ale țării.

Cum să utilizați serviciul de livrare în poștomat:

  • alegeți metoda de livrare în cel mai apropiat poștomat. Coletul trebuie achitat integral de către expeditor;
  • instalați aplicația mobilă Nova Poshta Moldova (disponibilă în Play Market, App Store, App Gallery). Important: numărul de telefon înregistrat în aplicația mobilă trebuie să coincidă cu numărul de telefon al destinatarului;
  • expeditorul și destinatarul va primi o notificare în aplicația mobilă atunci cînd coletul a fost încarcat în poștomat;
  • destinatarul se apropie de poștomat cu telefonul în care este instalată aplicația, conectează Bluetooth și geolocația, selectează numărul facturii în categoria “Expedierile mele ” și clic pe butonul „Deschide celula”;
  • ridicați coletul și închideți celula;
  • confirmați recepționarea coletului în aplicația mobilă.

Livrarea coletelor în poștomat este disponibilă pentru persoanele fizice și juridice. Coletele pot fi expediate și achitate la orice oficiu poștal Nova Poshta sau livrarea comenzilor din magazinele online partenere. Greutatea maximă a coletului – de până la 30 kg, parametrii maximi a cutiei -până la 40*60*30 cm. Termeni de livrare: în raza orașului Chișinău în aceeași zi (dacă coletul este înregistrat până la ora 15.00), livrarea prin Moldova – în următoarea zi lucrătoare.

Costul livrării depinde de greutatea reală a coletului și de orașul de destinație (Chișinău sau Republica). De exemplu, livrarea unui colet până la 2 kg în Chișinău: de la oficiul poștal în poștomat va costa 20 de lei, iar același colet livrat prin Moldova – 30 de lei. Expedierea coletelor până la 30 kg prin Chișinău de la oficiu poștal în poștomat: 30 de lei, iar prin Moldova – 60 de lei.

Mai multe informații despre tarife: 022 855 969 sau pe site-ul oficial.

Lista completă a poștomatelor și locațiile.

Descarcă aplicația (click pe denumire):

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.