Veaceslav Panfil – noul manager Endava Chișinău

Endava Chisinau

Unitatea de livrare de la Chișinău a companiei Endava este condusă de un nou manager. Veaceslav Panfil a preluat noul rol la începutul anului curent venind din poziția de Head of Testing (manager al disciplinei de testare).

Veaceslav Panfil și-a început cariera la Endava în 2006 în rolul de inginer de testare și în scurt timp a obținut funcția de manager al disciplinei menționate. Acesta a fost implicat și în înființarea Unității de livrare din Bogota, unde a fondat Disciplina de testare.

„Endava continuă să fie una dintre cele mai importante companii IT din Moldova. Ne propunem și în perioada următoare să învestim în educație, prin colaborarea cu universitățile de top și să susținem comunitatea IT locală. Pe lângă expertiza din domeniile tradiționale de inginerie, lucrăm să dezvoltăm zone noi din domeniile de analiză a datelor, Machine Learning/Inteligență Artificială, Low-Code Development și altele.

Obiectivul nostru este să ne păstrăm poziția de angajator de top pentru specialiștii aflați la început de drum și pentru inginerii cu experiență în zonele de business unde Endava activează”, a declarat noul manager de la Chișinău al gigantului britanic.

Veaceslav Panfil are experiență în domeniul IT de peste 20 de ani, 10 dintre care face management pentru echipe mari. A reușit să-și crească echipa de la 30 de ingineri la peste 300 de persoane, promovând activ dezvoltarea și creșterea în carieră a membrilor. Este mereu în căutare de opțiuni pentru a optimiza procesele existente și a evita cele repetitive. Domeniile sale de expertiză sunt construirea si livrarea sistemelor IT pentru zonele de business precum finanțe, asigurări, E-Commerce, Management Media și relații publice. Veaceslav Panfil este licențiat în Cibernetică și Informatică Economică la Academia de Studii Economice din Moldova.

Endava este o companie publică de servicii IT, cu peste 20 de ani de experiență în domeniu, lucrând cu unele dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniile financiar-bancar, asigurări, telecomunicații, media, tehnologie și retail. Prin soluțiile sale de Digital Evolution, Agile Transformation și Automation, Endava își ajută clienții să atingă un nivel mai înalt de interactivitate, flexibilitate și eficiență în activitatea lor.

Endava a atins cifra de 10 000 de angajați în sediile sale din America de Nord, Europa de Vest și centre de livrare în România, Moldova, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Argentina, Uruguay, Venezuela și Columbia.

În iulie 2018, Endava a fost listată la bursa din New York sub simbolul DAVA. Capitalizarea bursieră a companiei era de 7.24 miliarde de dolari la data de 10 ianuarie 2022. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente