Spînu, „scanat” de Durleșteanu: „O minune” posibilă doar într-un stat cu angajări pe criterii politice. Guvernarea deja ne-a demonstrat multul de care nu este capabilă

Lidera Partidului Legii și Dreptății, Mariana Durleșteanu, afirmă că numirea lui Andrei Spînu în actuala funcție din Guvern este o „minune”, posibilă doar într-un stat, unde la guvernare se fac angajări pe criterii politice, de apartenență la grup, conectați la rețele ferite de ochii publicului larg, cu interese financiare. „În ce țară o persoană cu așa cv, fără experiență de lucru în instituțiile statului, cu zero cunoștințe în domeniile de infrastructură, energetic ar avea șanse să ajungă viceprim-ministru și ministru? Cu afaceri administrate prin offshore-uri...”, a scris politiciana, pe Facebook.

Foto: colaj
„Transparență, profesionalism, meritocrație? Nu, nu am auzit! Poate în următorul legislativ se vor produce schimbări.

Adevărate schimbări, nu această mimare ipocrită, nu circul penibil pe care suntem nevoiți să-l urmărim de la alegeri încoace. Actuala guvernare deja ne-a demonstrat puținul pe care îl poate și multul de care nu este capabilă”, a scris Durleșteanu.


Pub