Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă recrutează tineri activi. În ce departamente ar putea activa

273364857_2825435847755525_7575737214312446405_n
Foto: Foto: Facebook, Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă; Colaj #diez

Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă anunță perioada recrutărilor. Așadar, ai posibilitatea ca până pe data de 15 februarie să devii parte a echipei.

Fiecare dintre noi tinde spre dezvoltarea, dar pentru a ne contura cea mai bună versiune a noastră, totuși trebuie să începem de undeva, nu? Datorită tuturor activităților organizate de familia PNTP ai șansa să cunoști o grămadă de oameni noi și, în primul rând, să te redescoperi pe tine. Ai capacitatea să trezești uriașul din tine și să îți exteriorizezi mai ușor gândurile ca acestea să ia forma unei schimbări de amploare.

Indiferent dacă ai experiență sau nu, ești introvert sau extrovert, sau ai altă perfecțiune mascată în neajuns, la Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă vei primi tot suportul și instruirea de care ai nevoie.

Desigur că vei putea să te ocupi cu ceea ce-ți place mai mult, alegându-ți unul dintre departamentele din cadrul organizației, și anume:
# Departamentul de Marketing & PR – realizează și implimentează strategii de marketing, ocupându-se depromovarea organizației și a proiectelor;
# Departamentul de Resurse Umane – Organizează activități de team building, asigură desfășurarea activităților de cunoaștere, consolidare și famializare a echipei;
# Departamentul Proiecte pentru Tineri – se ocupă de scrierea proiectelor și desfășoară activități/evenimente pentru tineri menite să promoveze voluntariatul, să sporească nivelul de conștientizare a necesității implicării tinerilor în procesul decizional și la dezvoltarea comunitară;
# Departamentul Advocacy și Participare semnificativă – este responsabil de organizarea și desfășurarea activităților de dialog cu
Autoritățile Publice Locale, de planificarea campaniilor de advocacy.

Pe lângă toate responsabilitățile menționate mai sus, departamentele se ocupă cu multe alte activități, pe care ai șansa să le experimentezi doar ca voluntar în cadrul PNTP.

Cu orice omuleț în plus, capacitatea organizației este de neegalat. Platforma Națională a Tinerilor pentru Participare Activă este organizația care își propune să zguduie toate impedimentele apărute în fața tinerilor. Dacă dorești să faci parte din echipă și să-ți lași amprenta pe tot ceea ce înseamnă dezvoltare, înregistrează-te completând link-ul anexat aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente