image
Sursa foto: variety.com

Netflix va lansa un serial care ar putea să depășească succesul Game of Thrones

John Bradley, cunoscut publicului pentru rolul său din „Game of Thrones” a vorbit despre o nouă serie care ar urma să fie lansată, de data aceasta, pe Netflix.

„The Three-Body Problem” este primul roman din trilogia „Remembrance of Earth’s Past” și urmărește povestea lui Ye Wenjie, o fată care încearcă să ajute extratereștrii să invadeze Pământul, în încercarea de a se răzbuna pentru uciderea tatălui ei.

După publicarea traducerii în engleză, realizată de Ken Liu, în 2012, acesta a devenit, la scurt timp, un hit în rândul fanilor romanelor științifico-fantastice, atât pe piața chineză, cât și la nivel internațional. În plus, a primit aprobare inclusiv de George R.R. Martin, autorul seriei „A Song of Ice and Fire”.

Alături de John Bradley, noua serie „The Three-Body Problem” îi readuce laolaltă pe creatorii „Game of Thrones”, dar și pe Liam Cunningham, cunoscut pentru interpretarea personajului Davos Seaworth, aliatul regelui Stannis Baratheon, din „Thrones”, scrie Playtech.ro.

Într-un interviu acordat THR, în care promovează „Moonfall”, Bradley a discutat despre realizarea filmului cu tematică apocaliptică, dar și despre cum a rămas fără loc de muncă, timp de mai bine de un an, după ce a încheiat colaborarea cu „Game of Thrones” (actorul i-a dat viață personajului Samwell Tarly).

„E o mare bucurie. Sunt atât de încântat că m-au ales și sunt foarte recunoscător. Nu am citit niciodată un scenariu care să dea dovadă de atâta complexitate, care să aducă împreună atâtea personaje, dar și principii științifice. Au ales să dea naștere unui proiect extrem de ambițios. Sper, cu adevărat, să pot juca un rol concret în realizarea acestei mari producții și, poate, să îndrept câteva greșeli, ca mai apoi, împreună, să dăm naștere unui succes care să fie bine văzut de public. Deci, să fie cu noroc!”, a declarat Bradley, pentru sursa menționată anterior.

Noutăţile partenerilor

comentarii: