Horoscop 5 februarie: Gemenii trebuie să evite persoanele invidioase. Ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 5 februarie 2022 spune că Gemenii nu trebuie să lase invidia celor din jur să îi tragă în jos de la îndatoririle sau proiectele pe care le au în plan, scrie SHOK.md. Leii nu trebuie să lase pesimismul să interfereze cu capacitatea lor de a se bucura de lucrurile din jur. Universul este dispus să îi ajute, să îi ghideze, dar nativii acestei zodii trebuie să aibă încredere în direcțiile trasate de astre.

Foto: observatorul.ro

Berbec

Trebuie să te odihnești azi. Luna în Berbec se înfruntă cu Venus. Ai de recuperat mai multe ore de somn, lucru care se va resimți pe parcursul săptămânii viitoare dacă nu rezolvi acum. Încearcă să stabilești limite cu prietenii și familia, astfel încât să poți rămâne concentrată pe sarcini și responsabilități importante. Astrele te vor ajuta să iei decizii financiare inteligente.

Taur

Nu reușești să-ți amintești visele urâte pe care le-ai avut noaptea trecută, lucru care este rezultatul interacțiunii Lunii cu Venus. S-ar putea să te simți mai nervoasă decât de obicei, dar încearcă să nu răsfrângi aceste frustrări asupra celor mai apropiate persoane. Vei începe să primești îndrumări din partea Universului în această după-amiază, când destinul tău se conectează cu Pluto transformator. Fii atentă la sentimentele tale în următoarele zile, deoarece acestea îți vor oferi informații importante despre cum ar trebui să procedezi cu viața ta, mai ales când vine vorba de problemele din relația de cuplu.

Gemeni

Nă lăsa invidia celorlalți să te tragă în jos, chiar dacă răspândesc informații greșite despre tine. Prietenii tăi vor putea vedea dincolo de minciunile celor care vorbesc urât despre tine. Din fericire, lucrurile se vor schimba în favoarea ta în această după-amiază, când Luna are o legătură cu Saturn. Cei care te iubesc vor face un scut în jurul tău și te vor ajuta să treci peste această perioadă dificilă, spune horoscopul zilei de 5 februarie 2022.

Rac

Încercă să nu lași munca să te împiedice să ai parte de un weekend relaxant. Luna în Berbec formează un aspect neplăcut pentru Venus. Fă tot posibilul pentru a evita mesajele text, apelurile sau e-mailurile legate de muncă. Dacă nu iei atitudine, vei ajunge să ai conflicte cu prietenii sau cu o persoană importantă din viața ta. Acest climat cosmic te va ajuta să te impui în cercul de prieteni. Trebuie să te simțiți confortabilă cu tine și să ai mai multă încredere în ceea ce spui și faci.

Leu

Nu trebuie să lași pesimismul să interfereze cu capacitatea ta de a găsi bucuria, în timp ce Luna în Berbec se înfruntă cu Venus. Intuiția ta ar putea fi, de asemenea, lovită în acest timp, mai ales dacă nu ești dispusă să crezi că Universul vrea să te ghideze. Din fericire, aceste vibrații se vor diminua pe măsură ce ziua se derulează, iar Luna are legături cu Saturn și Soare. Acest climat cosmic te va ajuta să îți umpli inima cu dragoste. Înainte de sfârșitul zilei, încearcă să faci puțină magie cu lumânări în camera ta, iar partenerul se va simți măgulit.

Fecioară

S-ar putea să te simți nemulțumită de imaginea ta în această dimineață. Luna în Berbec formează o legătură dură cu Venus. Încearcă să nu fii prea drastică cu tine și nu te simți vinovată dacă decizi să rămâi în pat mai mult decât de obicei. Din fericire, te vei simți încrezătoare în această după-amiază, când Luna are o conexiune cu Soarele. Aceste vibrații îți vor oferi sprijinul cosmic de care ai nevoie pentru a te transforma în versiunea ta de care ești mândră, deși s-ar putea chiar să obții câteva îmbunătățiri pe parcurs.

Citește continuarea pe SHOK.md.


Pub