Eugen Doga, internat în spital, după ce s-a infectat din nou cu Covid

Eugen Doga a fost internat în spital, după ce s-a infectat, a doua oară, cu virusul SARS-CoV-2. În momentul de față, maestrul trece prin recuperare, iar starea generală de sănătate este bună. Anunțul a fost făcut de compozitor, pe o rețea de socializare, unde vine și cu un mesaj de mulțumire adresat medicilor și asistentelor pentru grija purtată, scrie SHOK.md. 

Foto: SHOK.md

„Iată că a doua oară am nimerit în spitalul orășenesc Nr. 2 „Sfântul Gavriil”. Când mă ducea pe coridoare cu căruciorul o foarte drăguță asistentă, vedeam împrejur oameni bolnavi care abia-abia se țineau pe picioare sprijiniți de păreți cu tristețe și disperare în priviri în căutarea abstractă a celui, care îi va ajuta să iasă din starea aceasta gravă cu viață. Pe la mijloc de coridoare umblau încolo-încoace, ba nu umblau, alergau de parcă nici nu se atingeau de podea, fete tinere, surorile medicale spre un salon, sau altul pentru a ajuta cât mai repede pe bieții pacienți afectați cu năpastia asta ce a dat peste capul nostru, Covid și colegul răului acestuia Omicron.

Cum mi-am așezat în salon lucrurile luate de acasă, a venit și doctorul care s-a recomandat ca fiind domnul Popa Veaceslav și care mi-a fi cel, care mă va lecui. Nici umbră de probleme, de văităieli, de oboseală, având zeci de saloane pline de bolnavi, unii în stare foarte gravă. Una-două și am înțeles din start că este omul care cunoaște situația, nu vorbește mult, știe ce și cum de procedat cu omul, care așteaptă de la el ajutor. Și nu e vorba de cei 20 de ani pe care ea consacrat medicinii. Este o vocație, un har de la Cel de Sus și părinți, pe care dumnealui le răsplătește cu dragoste și dăruire”, a scris maestrul.

Citește mai mult pe SHOK.md.


Pub