image
Sursa foto: David Beckham, Victoria Beckham

”Cel mai rău coșmar”. David Beckham a dezvăluit ”singurul lucru” pe care Victoria îl mănâncă de 25 de ani încoace

Victoria Beckham (47 de ani), soția lui David (46 de ani), fost mare fotbalist și în prezent patron al clubului Inter Miami, are o dietă mai puțin obișnuită.

Fostul mijlocaș de la Real Madrid a recunoscut că este surprins că Victoria Beckham reușește să mănânce același lucru zilnic, de 25 de ani.

Potrivit lui David Beckham, Victoria mănâncă doar pește cu legume, iar într-un sfert de secol a existat o singură excepție, când era însărcinată.

”M-am căsătorit cu cineva care mănâncă același lucru de 25 de ani, pește cu legume. Singura dată când a încercat altceva a fost atunci când era însărcinată cu Harper.

A fost una dintre serile mele favorite. Nu îmi mai amintesc despre ce preparat a fost vorba, dar nu a mai încercat de atunci", a declarat David Beckham la podcastul "River Cafe Table 4".

Victoria Beckham vorbea recent despre dieta sa și recunoștea că este, foarte probabil, ”un coșmar” pentru restaurante.

”Pentru multe restaurante sunt cel mai rău coșmar. Îmi plac doar legumele la abur, cu puțin oțet balsamic și apoi să le asezonez.

Îmi place ca lucrurile să fie gătite într-un mod foarte simplu. Nu-mi plac uleiurile sau unturile sau sosurile”, recunoștea Victoria Beckham.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: