Proiecte imobiliare multifuncționale un indicator al dezvoltării armonioase a Capitalei

Tendința din ultimii ani, ne arată că rezidenții moderni sunt mai pretențioși, caută facilități de petrecere a timpului liber, locuri de parcare și zone amenajate pentru toată familia. Necesitatea oamenilor a depășit blocurile locative tradiționale, fără infrastructură modernă în preajmă, fără spațiu de depozitare, parcare subterană și curte sigură pentru copii. 

Foto: inamstro.md

O astfel de tendință nu poate decât să bucure viitorii locatari, deoarece standardele de trai au crescut simțitor în ultimii ani, iar dezvoltatorii imobiliari sunt atenți la cerințele publicului. Astfel, ansamblurile rezidențiale multifuncționale au ajuns în prim-plan și sunt un indicator al dezvoltării armonioase a Capitalei. 

Ce înseamnă un proiect imobiliar multifuncțional?

Un ansamblu rezidențial complex sau multifuncțional se caracterizează prin mai multe beneficii decât un bloc locativ. De regulă, sunt mai multe scări, un teritoriu comun, infrastructură proprie comodă, curte securizată, parcare subterană, dotări pentru copii, farmacii, magazine, saloane de frumusețe și facilități de masă sau spații de birouri.

Odată cu apariția primelor proiecte multifuncționale, cumpărătorii și-au dat seama rapid că locuințele moderne nu sunt doar metri pătrați și nici măcar un simplu spațiu personal. Oportunitățile suplimentare ale proiectelor complexe oferă soluții eficiente pentru aproape fiecare activitate cotidiană. Nu numai în privința calității vieții, ci și a siguranței și socializării. Fii de acord că e extrem de comod să trăiești într-un complex, care pune la dispoziție spații comerciale, zonă business destinată oficiilor și zonă rezidențială.

Cumpărătorul este cel care stabilește tendințele și ce ansambluri rezidențiale vor apărea în următorii ani

Peste 60% dintre cumpărători sunt familii cu copii, iar pentru această categorie de clienți este important nu doar compartimentarea spațioase, dar și ca zonele de recreere verzi și locurile de joacă să fie situate în zona rezidențială.

Tot în clasamentul preferințelor se află infrastructura comodă. Unde vor parca mașinile noii rezidenți, cum vor călători prin zonă dimineața și seara, unde își vor petrece timpul liber, dacă copiii lor vor avea suficiente locuri în școli și grădinițe. Dacă complexul permite rezolvarea acestor probleme prin construirea parcărilor subterane, dotarea cu locuri de sport și de joacă pentru copii, amplasarea infrastructurii de cumpărături la parter, amplasarea reușită lângă parcuri — aceasta este o mare victorie în Chișinău. 

Un complex rezidențial nou este un etalon al orașului prin arhitectura sa și armonia cu care se integrează cu mediul înconjurător

Este atât de plăcut să trăiești într-un ansamblu cu arhitectură originală care se deosebește de restul blocurilor locative, nu-i așa? Mai mult, o amplasare privilegiată este mereu un avantaj. În primul rând, pentru a păstra un stil de viață urban activ: ai acces la grădiniţe, şcoli, universități, parcuri, săli sportive, supermarketuri, bănci, spitale, centre comerciale sau clădiri de birouri.

Și mai apoi, este greu să refuzi plăcerea de a te simți parte dintr-o comunitate mare, să savurezi cafeaua dimineața în apropierea casei, să te relaxezi într-o zonă confortabilă sau să citești o carte cât copilul se joacă cu semenii lui.

Apartamentele cu geamurile panoramice sunt și ele un standard al ansamblurilor moderne, deoarece oferă o vizibilitate mult mai bună, vederi inspiratoare, dar și luminozitate mai mare. Cele mai bune vederi sunt de obicei cele care se deschid spre parc, sensurile giratorii, sau de la propriul penthouse.

Fără îndoială, noile proiecte imobiliare din Chișinău respectă standarde tot mai mari de trai. Acest aspect este un indicator clar al vectorului de progres armonios al Capitalei.

Pentru informații suplimentare apelați la numărul: +373 6008 6008 sau accesați site-ul: www.inamstro.md 


// console.log('no ads situation')