image
Sursa foto: Profimedia

Transferul lui Kylian Mbappe la Real Madrid, în pericol! ”Mama lui cere 120 de milioane de euro”

”Telenovela” Kylian Mbappe pare departe să se fi încheiat. Miza financiară este uriașă pentru atacantul francez dar, din câte se pare, și pentru familia sa.

Cotidianul german ”Bild” anunța, zilele trecute, că a ajuns la un acord cu campionul mondial, pentru un contract anual de 50 de milioane de euro. Cu toate acestea, lucrurile s-ar putea complica serios în perioada următoare.

Potrivit ”ElNacional”, Paris Saint-Germain nu a cedat lupta pentru starul francez. Are pregătită o sumă uriașă de bani pregătită, care îi face cu ochiul chiar și mamei fotbalistului.

Kylian Mbappe vrea să se simtă protagonistul principal la clubul unde va juca din vară, iar la Paris Saint-Germain nu poate face acest lucru cu Lionel Messi și Neymar în vestiar. La Real Madrid, Kylian Mbappe ar primi toată libertatea și încrederea lui Florentino Perez. Fotbalistul este decis să accepte oferte de la Madrid, dar mama jucătorului insistă să se mai gândească.

Jurnalistul Eduardo Inda a declarat în emisiunea ”El Chiringuito” că mama fotbalistului - Fayza Lamari - cere un bonus uriaș la semnătură pentru fiul său - 120 de milioane de euro.

O sumă exorbitantă pe care Florentino Perez ar trebui să o plătească jucătorului și, implicit, familiei sale. Kylian Mbappe nu are impresar, ci este reprezentat de membrii familiei, așa cum se întâmplă și în cazul lui Neymar.

Conform aceluiași jurnalist, PSG este dispusă să plătească această ”clauză” cerută de mama fotbalistului pentru a-și asigura serviciile lui Kylian și-n continuare. Însă, ultimul cuvânt îl va avea, cu siguranță, fotbalistul de 23 de ani.

Chiar dacă va semna liber de contract cu Real Madrid, Florentino Perez va fi obligat să investească o sumă considerablă pentru a-i satisface pretențiile financiare atacantului, dar și familiei sale.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: