image
Sursa foto: Profimedia

Ziua și critica pentru Messi în Franța. Un fost portar de la PSG nu-i mai suportă comportamentul: "Am o problemă cu el!"

Lionel Messi (34 de ani) continuă să aibă probleme în fotbalul francez, după ce a făcut un nou meci sub așteptări în tricoul lui PSG, mai exact contra lui Nice, în optimile Cupei Franței, scor 0-0, 5-6 după loviturile de departajare.

Superstarul argentinian a fost notat cu 4,5 de către ziarul de casă al lui PSG, Le Parisien, iar unele nume din fotbalul francez au pus și ele "paie pe foc".

Jerome Alonzo (49 de ani), portar pe Parc des Princes în perioada 2001-2008, a avut cuvinte dure la adresa "Puricelui" în presa sportivă. Francezul crede că Messi nu a trecut nici acum peste despărțirea de Barcelona și că asta îl împiedică să fie un lider pe teren, așa cum o făcea în culorile blaugrana.

"Pentru mine, Messi trebuie să fie un lider prin puterea exemplului, prin comportament, prin joc. Și din câte am văzut la Messi în ultimul timp, nu văd în el un lider care ia atitudine, care poate lua în propriile mâini un meci, care preia controlul.

Pur și simplu am o problemă cu jucătorul. Nu știu dacă acestui jucător îi pasă sau se implică. Îmi cer scuze, dar nu știu dacă a trecut peste despărțirea de Barcelona. Nu vreau să îl acuz pe Messi de nimic, chiar dacă în meciul cu Nice era pustiu în jurul lui", a transmis fostul fotbalist, conform PSG Talk.

Superstarul argentinian nu a putut fi decisiv în primul meci ca decar în tricoul parizienilor, iar ziarul de casă al lui PSG, Le Parisien, l-a taxat pentru evoluția ștearsă.

Dacă Messi a avut 10 pe spate, în "catalogul" celor de la Le Parisien argentinianul nu a trecut clasa, așa cum s-a întâmplat de mai multe ori în acest sezon. "Puricele" a fost notat cu 4,5, iar evoluția sa a fost considerată una dezamăgitoare.

"Lionel Messi, o umbră a lui. Chiar dacă a avut numărul său favorit în absența lui Neymar, argentinianul a fost dezamăgitor luni seară, într-un meci în care nu a reușit să fie decisiv. 10-le i se potrivește foarte bine, dar 'numărul sacru' nu l-a ajutat.

După o lună în care a stat în afara terenului din cauza coronavirusului, fostul jucător al Barcelonei a jucat puțin contra lui Reims, dar încă nu a apucat să își recapete ritmul-fulger care îl făcea atât de eficient în spații mici sau în jocul de tranziție", au notat parizienii.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: