image
Sursa foto: Instagram

Cristiano Ronaldo a explicat ce va face dacă fiul său alege să nu îi ducă numele mai departe în fotbal

Cristiano Ronaldo (36 de ani) vrea să joace până la vârsta de 40 de ani, iar apoi numele său în fotbal poate fi dus mai departe de către fiul său, Cristiano Ronaldo Junior (11 ani).

Cunoscut și ca "Cristianito", juniorul șeptarului de la Manchester United face parte din academia "diavolilor roșii" și, momentan, visează să îi calce pe urme tatălui său. Totuși, dacă se va răzgândi între timp, Ronaldo va continua să îl susțină, indiferent de domeniul în care va activa.

În cadrul documentarului "I am Georgina", superstarul portughez a fost întrebat dacă crede că fiul său îi va prelua moștenirea lăsată în "sportul rege". Lusitanul încă nu este convins că fiul său va deveni fotbalist profesionist, dar a lăsat de înțeles că nu va fi afectat dacă alege altă carieră.

"Doar timpul ne va spune asta. Eu nu voi pune niciodată presiune pe el. Va face ce vrea. Mai mult, ceea ce îmi doresc cel mai mult pentru Cristianito și pentru ceilalți este să fie fericiți cu alegerea făcută. Eu le voi oferi suport indiferent de alegere.

Cel mai bun lucru este să ai copii și să îi educi pentru a-ți oferi dragoste necondiționată și să ai o femeie de partea ta care să-ți ofere stabilitate. Este importantă și educația copiilor", a explicat Ronaldo, conform Latin Times.

Starul portughez al celor de la Manchester United, aflat alături de familie în vacanță, a publicat recent câteva ipostaze cu el și cu Cristiano jr, în timpul unei miuțe.

Celebrul fotbalist n-a ratat ocazia de a-și etala din nou trupul sculptat, dar a vrut să-l scoată în evidență și pe puștiul, care în iunie va împlini 11 ani.

Postarea lui ”CR7” s-a bucurat de un real succes. În mai puțin de 60 de minute, peste patru milioane de oameni au dat ”like” fotografiilor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: