Redirecționează 2% din impozitul tău pe venit în susținerea copiilor dezavantajați social

CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie, reamintește despre dreptul oferit cetățenilor angajați în câmpul muncii, prin care pot decide unde să ajungă cele 2% din impozitul pe venit – DESEMNAREA PROCENTUALĂ.

Foto: CCF Moldova

Începând cu anul 2017 fiecare cetățean, angajat oficial în câmpul muncii, are dreptul să decidă unde ajung 2% din impozitul pe venit. Dacă nu decide el, oricum banii ajung la stat. Iar începând cu anul 2021, de acest drept beneficiază și avocații, notarii, executorii judecătorești și mediatorii.

Ce trebuie să faci:

  • Mergi la cel mai apropiat Serviciu Fiscal de Stat cu buletinul
  • Completează formularele cu privire la impozitul pe venit, declarația CET 18
  • În câmplul M1 a formularului, introdu codul fiscal/IDNO a ONG-ului pe care vreți să-l
  • Redirecționând 2% la codul fiscal 1011620001828 al CCF Moldova, devii eroul unui copil.

Alege să fii stăpân pe banul tău! 


Fiecare formular completat înseamnă speranță pentru o familie, care din cauza sărăciei, riscă să-şi lase copilul în grija statului.

Până pe data de 30 aprilie 2022, poți redirecționa cele 2% din impozitul pe venit către CCF Moldova, iar noi vom avea grijă să te informăm ulterior ce am făcut cu banul tău. Datorită oamenilor care cred în puterea FAMILIEI, anul trecut organizația a beneficiat de 77 529 lei. Bani care au contribuit la munca organizației, care anual sprijină în jur de 700 de copii să crească acasă, în medii familiale, prevenind trauma separării și încălcarea dreptului la o familie.

Întreaga noastră activitate o poți urmări pe:

Autoritățile responsabile vor transfera banii pe contul organizației noastre, iar noi te vom informa unde ajunge donația ta, aici www.ccfmoldova.org, precum și în rapoartele anuale.

CCF Moldova (Copil.Comunitate. Familie) își bazează activitatea pe un crez puternic: viața în orfelinate fură copilăria și distruge vise prin limitarea potențialului copiilor. Privarea de afecțiune familială și atenție individuală lasă răni adânci, pe care doar iubirea unei familii adevărate le poate vindeca. Din acest motiv, CCF Moldova și HHC Marea Britanie în parteneriat cu autoritățile statale acționează pentru a închide orfelinatele și a înlocui centrele de plasament cu alternative de tip familial. În cei peste 17 ani de activitate am lucrat cu 6700 de copii din întreaga țară.

Vom continua până vom reuși ca fiecare copil să se bucure de îngrijire și dragoste părintească.


// console.log('no ads situation')