Mason Greenwood, atacantul de la Manchester United arestat pentru că și-ar fi bătut și violat iubita, eliberat pe cauțiune

Poliția din Greater Manchester a confirmat că fotbalistul Mason Greenwood a fost eliberat pe cauțiune după ce a fost arestat în weekend pentru suspiciune de viol, agresiune sexuală și amenințări cu moartea, în urma unor acuzații grave făcute de prietena lui, informează Digi24.ro

Foto: Profimedia Images

Poliția din Greater Manchester a declarat: „Un bărbat în vârstă de 20 de ani arestat (duminică 30 ianuarie 2022) sub suspiciunea de viol și agresiune asupra unei femei a fost eliberat pe cauțiune în așteptarea unei investigații suplimentare."

Tânărul în vârstă de 20 de ani a fost arestat duminică după-amiază, după ce o femeie a făcut acuzații grave.

Marți s-a anunțat că Greenwood a fost arestat din nou, sub suspiciunea de amenințare cu moartea și agresiune sexuală.

GMP a confirmat că victimei i se oferă sprijin specializat.

Mason Greenwood nu va mai juca pentru Manchester United

Manchester United a emis duminică o declarație prin care a condamnat orice act de violență și a confirmat că atacantul Greenwood nu va mai juca pentru club până la noi ordine.

Clubul și-a întărit și mai mult poziția în urma prelungirii de marți a arestului, printr-un nou comunicat: „Manchester United își reiterează condamnarea fermă a violenței de orice fel. Așa cum a comunicat anterior, Mason Greenwood nu se va mai antrena cu clubul și nu va mai juca pentru acesta până la noi ordine".

O serie de sponsori și parteneri ai clubului s-au distanțat, de asemenea, de Greenwood după arestarea sa.

Partenerul oficial Cadbury a declarat: „Cadbury condamnă violența sub orice formă. Parteneriatul nostru este cu clubul în sine și nu cu jucătorii individual.”

„Cu toate acestea, în timp ce aceste acuzații sunt în curs de investigare, niciun produs de marketing sau produs pe care îl creăm cu Manchester United nu va avea acest jucător. Vom continua să monitorizăm îndeaproape situația".

Între timp, și sponsorii lui Greenwood, Nike, și-au suspendat relația cu atacantul. Nike a declarat: „Ne-am suspendat relația cu Mason Greenwood. Suntem profund îngrijorați de acuzațiile tulburătoare și vom continua să monitorizăm îndeaproape situația".


Pub