Schimbare pentru Facebook Messenger: Ce nu vei mai putea face de acum

Mark Zuckerberg a trimis un avertisment pentru utilizatorii aplicației Messenger care fac capturi de ecran conversațiilor din chat. De altfel, directorul general al companiei mamă Meta a declarat că o actualizare a aplicației Messenger va notifica utilizatorii dacă chat-ul lor a fost capturat pe ecran de către o altă persoană, scrie playtech.ro.

Foto: Captură de ecran

„O nouă actualizare pentru chat-urile criptate integral din Messenger, astfel încât să primiți o notificare dacă cineva face screenshot la un mesaj care dispare”, a scris Zuckerberg împreună cu o captură de ecran a unei conversații cu soția sa, Priscilla Chan. „De asemenea, adăugăm GIF-uri, autocolante și reacții și la chat-urile criptate”, a adăugat el.

Anunțul a fost făcut în urma unei actualizări a platformei de chat Facebook Messenger care permite oamenilor să își seteze mesajele să dispară.

Pentru moment, funcția a fost implementată în Statele Unite și se așteaptă ca în următoarele săptămâni să fie introdusă pentru utilizatorii Facebook din Europa.

Platformele de mesagerie rivale oferă deja opțiuni pentru ca mesajele utilizatorilor să dispară, precum și notificări atunci când o conversație a fost capturată pe ecran.


Pub