‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 26 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriCutia telescopică Cargo Bushel - noul ambalaj pentru export la Moldova Fruct

Cutia telescopică Cargo Bushel – noul ambalaj pentru export la Moldova Fruct

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Cutia Cargo Bushel cu brandul „Moldova taste makes the difference” a ajuns la membrii Moldova Fruct. Acest tip de cutie telescopică va fi utilizată la exporturile de mere pe cale maritimă în containere frigorifice.

Cutia este rezultatul muncii echipei și a membrilor Moldova Fruct cu suportul proiectului USAID Agricultura Performantă în Moldova în cadrul programului „Fructe moldovenești pentru lume”.

Soluția inovativă permite exportatorilor să micșoreze cu circa 20% costurile de transport calculat la unitate comparativ cu cutiile de tip Bushel utilizate în prezent.

Diferența se obține prin faptul că într-un container refrigerator maritim cu aceiași cotație de preț pot fi încărcate 1176 de cutii Bushel Cargo (21168 kilograme de mere), comparativ cu 980 (17640 kg de mere) în cazul cutii Bushel Standard.

În ambele tipuri de cutii Bushel sunt ambalate câte 18 kg de mere.

Primele cantități de mere ambalate vor fi exportate pe cale maritimă în cutii Cargo Bushel Moldova Fruct către țările din Orientul Mijlociu – destinație unde în ultimele 3 luni deja au ajuns aproximativ 400 tone de mere din recolta anului 2021.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›