‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
6.1 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriANSA a dispus retragerea din comerț a unui lot de medicamente de uz veterinar

ANSA a dispus retragerea din comerț a unui lot de medicamente de uz veterinar

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Agenția Națională pentru Siguranța Alimentelor (ANSA) a dispus retragerea de pe piață a unui lot de medicamente de uz veterinar, deoarece compoziția calitativă ale acestora nu corespundeau cerințelor prevăzute în Legea nr.119/2019 cu privire la medicamente de uz veterinar.

În urma testărilor de laborator efectuate s-a constatat necorespunderea calității, a probei prelevate din lotul de medicament de uz veterinar „Brovomast 2D” cu seria nr. 496.

De menționat că medicamentul de uz veterinar „Brovomast 2D” (suspensie intramamară), este înregistrat în Registrul de stat al medicamentelor de uz veterinar din 23.10.2019 cu numărul unic de înregistrare 190046.

Agenția a prescris interdicția de comercializare, retragerea urgentă a lotului neconform și nimicirea ulterioară.

ANSA atenționează medicii veterinari, persoanele juridice și fizice, care dețin medicamentul de uz veterinar „Brovomast 2D” din seria nr.496, despre necesitatea returnării acestuia către distribuitorul medicamentului de uz veterinar.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

1 Comentariu

  1. Și cu ce îl înlocuiti, căci ati tot retras mediamentele asa cum su fost si cele pentru pesta porcină și nu ati pus nimica în loc iar datorită acesui fapt ne-am trezit că nu mai avem porci! Desteptilor!

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›