(video) Nici pandemia nu l-a oprit: Un bărbat și-a deschis „o cafenea” în capitală, unde vindea alcool „home made”

Alcool dăunează grav sănătății, mai ales dacă este produs în „condiții anti sanitare” și vândut într-o „cafenea” improvizată. Un bărbat din capitală a pus pe roate o afacere ilegală cu alcool în capitală. Acesta a fost deconspirată de oamenii legii.

Foto: Colaj

„Ofițerii Secției Investigații Complexe a Direcției de Poliție a municipiului Chișinău au deconspirat activitatea unui bărbat în vârstă de 60 de ani, locuitor al capitalei, privind comercializarea băuturilor alcoolice. Acesta își desfășura activitatea într-o încăpere pe care a amenajat-o sub formă de cafenea, la solicitarea angajaților poliției de a prezenta acte permisibile pentru desfășurarea activității de întreprinzător, bărbatul nu a putut să le prezinte”, comunică oamenii legii.

Totodată forțele de ordine au stabilit că bărbatul producea și comercializa băuturile alcoolice în condiții anti sanitare ce pun în pericol viața și sănătatea cetățenilor

În rezultatul măsurilor petrecute de polițiști au fost ridicate 75 de sticle cu volumul de 0,5, în asortiment, îmbuteliate fără acte de proveniență și de o calitate dubioasă.

Valoarea estimativă a produselor alcoolice depistate constituie 15 000 lei.

Băuturile depistate de forțele de ordine au fost ridicate și remise la expertiză. În dependență de rezultate expertizei, bărbatul va fi sancționat conform legislației în vigoare.

Poliția recomandă să procurăm băuturi alcoolice numai din locuri autorizate, pentru a nu vă pune în pericol sănătatea sau chiar și viața.

Accesează video AICI.


Pub