Cuplul, care a omorât o fetiță de doi anișori la Ciocana, rămâne după gratii: Mandatul de arest, prelungit cu 30 de zile

Femeia și concubinul ei care ar fi omorât fetița de doi anișori, la Ciocana, au fost plasați în arest pentru încă 30 de zile. Informația a fost confirmată pentru UNIMEDIA de procurora responsabilă pentru comunicare cu mass-media, Mariana Cherpec.

Foto: Captură video

A fost prelungită măsura de arest pentru ambii suspecți cu 30 zile. Decizia a fost luată astăzi de magistrații Judecătoriei Chișinău, sediul Ciocana.

Cei doi au fost aduși azi din nou în fața magistraților. Procurorii au cerut prelungirea mandatului de arest pentru 30 de zile.

Tânăra, în vârstă de 19 ani și iubitul acesteia în vârstă de 22 de ani, care ar fi ucis fetița de aproape 2 ani, la Ciocana, au fost puși să stea 30 de zile după gratii, la data de 3 noiembrie.

Copilul de aproape 2 ani a fost găsit fără suflare pe 31 octombrie, după mai multe căutări ale oamenilor legii. Potrivit șefului IGP, Iurie Podarilov, mama fetiței, de 19 ani, a sesizat poliția pe 30 octombrie. Aceasta a spus că nu știe exact unde se află copilul său și că a fost lăsat în grija unei rude, în vârstă de 19 ani. Preliminar, au fost reținuți așa-zisa bonă și concubinul său, care locuiesc în sectorul Ciocana. Femeia a lăsat copilul în grija tinerei pentru a pleca la o muncă temporară. Copilul ar fi fost ucis în apartamentul de la Ciocana, iar corpul aruncat într-o fâșie forestieră.

Tânăra, în vârstă de 19 ani, care ar fi ucis fetița de 1 un an și 10 luni a fost condamnată anterior pentru fapte de huliganism, iar mama victimei, la fel de 19 ani, a fost anterior sanționată. Aceasta nu era angajată oficial nicăieri și nici nu avea un domiciliu stabil. Totodată, tatăl victimei nu era implicat în creșterea fetiței.


Pub