image
Sursa foto: Profimedia

Lewandowski are două variante oferite de Bayern Munchen. Semnează sau pleacă

Robert Lewandowski (33 de ani) se află pe culmile gloriei sportive, iar despre el se vorbeşte şi în acest moment că poate pleca de la Bayern Munchen, echipă pentru care joacă de aproape 8 ani.

La fel ca în ultimii doi, trei ani, cluburile care cheltuie mai mulţi bani decât Bayern stau la pândă pentru a-l transfera, iar castingul ar putea începe încă de acum. Lewa mai are contract până în 2023, dar dacă nu semnează prelungirea, Bayern îl va vinde la vară.

Lewa tocmai a fost ales cel mai bun jucător din lume în ierarhia The Best FIFA Football Awards. Cei mai mulţi spun că el merita mai mult decât Messi şi Balonul de Aur, dar voturile în ancheta France Football l-au clasat pe locul 2.

Reacţiile au fost atât de dure încât redactorul şef al publicaţiei franceze a lansat varianta că Lewa ar putea primi Balonul de Aur pentru 2020, care nu s-a mai decernat.

Bayern vrea însă să-l ţină pe Lewa şi este gata să treacă peste regula sa de a oferi contracte pe un singur an fotbaliştilor de peste 30 de ani, dar polonezul trebuie să accepte o scădere a salariului dacă vrea să stea mai mult.

Conform transfermarketweb.com, care citează Bild, prima propunere a lui Bayern este încă un an de contract, deci până în 2024, cu acelaşi salariu, adică 19,5 milioane de euro.

Iar a doua variantă este o înţelegere până în 2025, când Lewa va avea 35 de ani, dar cu un venit mai mic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: