Ambuteiaj la vama Giurgiulești-Galați. Ce recomandă Serviciul Vamal transportatorilor

Serviciul Vamal anunță transportatorii de mărfuri că, la această oră, se atestă trafic îngreunat și la punctul de trecere a frontierei „Giurgiulești-Galați” (rutier). Potrivit informațiilor comunicate de subdiviziunile teritoriale, pe partea română s-au format mai multe coloane de automarfare, care așteaptă să intre în țara vecină, fapt ce a condus la apariția unui aflux de camioane și pe partea moldovenească.

Foto: Colaj/Serviciul Vamal
De asemenea, conform estimărilor, valorile mari de trafic se vor menține și pe parcursul zilelor următoare. Totodată, Serviciul Vamal menționează că la postul vamal „Sculeni” (România) se atestă o ușoară deblocare a circulației, însă valorile de trafic se mențin ridicate. În continuare, pe partea română sunt mai multe autocamioane care așteaptă să fie supuse verificărilor de specialitate.

În aceste condiții, se recomandă transportatorilor de mărfuri să opteze pentru punctul de trecere a frontierei Leușeni-Albița. Serviciul Vamal va monitoriza în permanență situația creată și va reveni cu actualizări.


Pub