Explozie de talente la Eurovision: Voci de la Superstar, artiști bine-cunoscuți și nume noi, gata să-și ducă visul în Italia

Concurență mare în acest an la Eurovision. 28 de participanți s-au înscris în cursă pentru a reprezenta țara la concursul care în acest an se va desfășura în Italia. Printre cei care au depus dosarele sunt artiști cunoscuți, precum ar fi trupa Zbod și Zdub, frații Advahov și Diana Rotaru, dar și nume noi, unele devenite cunoscute după participarea la concursul Superstar România. Mai exact este vorba despre Daniel Șveț și Andrei Serjant.

Foto: UNIMEDIA

Annet Smirnova, Denis Midone, Diana Rotaru, Katy Rain, Sasha Bognibov, Naminal, Ricky Ardezianu, Y-limit, The tramps, Trio Eva, Emillia Rusu, Bumbac Tudor sunt câțiva dintre concurenți.

Ascultă AICI toate piesele.

Reprezentanta Republicii Moldova la Eurovision 2021, Natalia Gordienko, a luat locul 13, cu 115 puncte.

Selecţia naţională va avea loc în două etape: examinarea dosarelor şi audierea live a concurenţilor. Ulterior, se va decide organizarea finalei naţionale ESC, preconizată pentru 5 martie.

Republica Moldova participă la ESC din anul 2005. În acel an, ţara noastră, reprezentată de formaţia „Zdob şi Zdub”, s-a plasat pe locul şase, iar trupa „SunStroke Project” a obţinut, în 2017, cel mai bun rezultat - locul trei. Cea de a 66-a ediţie a Concursului Internaţional Eurovision Song Contest - 2022 va avea loc între 10-14 mai 2022, la Torino, notează TRM.MD.


Pub