image
Sursa foto: IGSU

FOTO: Pompierii au salvat cinci persoane blocate de un incendiu produs într-un bloc de locuit la Edineț

Cinci persoane au fost salvate de pompieri dintr-un incendiu produs în dimineața zilei de 22 ianuarie într-un bloc de locuit de pe strada Șoseaua Bucovinei 19/4 din orașul Edineț.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 7:39. Apelantul a informat că scara unui bloc de locuit a fost inundată cu fum, după ce un apartament de la etajul 4 a fost cuprins de flăcări. La fața locului au intervenit două echipe de pompieri.

Salvatorii au stabilit că în apartamentul unde a izbucnit incendiul se aflau două persoane, iar alte trei persoane de la etajele superioare nu reușeau să iasă întrucât fumul dens a inundat toată scară.

Pompierii au salvat cele cinci persoane în mod de urgență reușind să-i predea serviciului medical. Persoanele au primit îngrijiri medicale fără a fi nevoie de spitalizarea acestora. La moment viața oamenilor este înafara oricărui pericol.

Totodată salvatorii au evacuat alte 14 persoane de la etajele superioare a blocului pentru ca aceștia să nu inhaleze produse nocive. În urma incendiului au fost afectate bunuri materiale din interiorul unei bucătării cu suprafața de 6 metri pătrați. Incendiul nu s-a extins. Arderea a fost complet lichidată la ora 8:13. Circumstanțele și cauza de producere a acestuia urmează a fi stabilite. Potrivit IGSU în ultimele 24 de ore, salvatorii și pompierii au intervenit în 73 de situații de risc.

ss

Noutăţile partenerilor

comentarii: