Spînu publică o cerere a unui transportator de „micșorare a tarifului”: La conferință solicită majorare și acuză ministerul pe care îl conduc

Ministrul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale, Andrei Spînu, a publicat o cerere în care unul dintre transporatorii, care au participat la conferința de astăzi pentru majorarea tarifelor, solicită micșorarea acestuia. „În imagine, vedeți cererea depusă de unul dintre cei care a participat la conferința de presă de azi și a venit cu acuzații față de ministerul pe care îl conduc”, a comentat Spînu.

Foto: Colaj UNIMEDIA

„În imagine, vedeți cererea depusă de unul dintre cei care a participat la conferința de presă de azi și a venit cu acuzații față de ministerul pe care îl conduc.

În cererea atașata, transportatorul solicită reducerea tarifului din cauza sporirii fluxului de călători. În schimb, în conferința de presă solicită creșterea tarifului

În final, mă adresez transportatorilor de bună credință, împreună vom găsi soluții corecte, în interesul oamenilor și a industriei”, a scris ministrul Spînu pe rețele.


Asociația Patronală a Operatorilor de Transport Auto a susținut o conferință de presă cu genericul: „Incompetența ministrului Andrei Spînu distruge transportul public de călători”. Astfel, președintele APOTA a anunțat că protestele vor continua.

Anterior APOTA a venit cu încă o adresare către ministerul Infrastructurii și Dezvoltării Regionale. „În calculele anexate la cel de-al doilea proiect unele obiecții de ale noastre au fost luate în considerare, dar s-a comis o jonglare evidentă cu datele de bază, inclusiv excluderea unor componente pentru a crea impresia că rezultatul final nu se schimbă sau se schimbă în măsură mai mică”, susțin transportatorii.


Pub