image
Sursa foto: Profimedia

Eden Hazard a marcat pentru Real Madrid după 257 de zile! Cum a sărbătorit belgianul

Eden Hazard (31 de ani) a înscris golul decisiv al meciului Elche - Real Madrid, scor 1-2, din optimile Cupei Regelui.

Hazard a trimis-o pe Real Madrid în sferturile Cupei, cu primul gol după o pauză de 257 de zile! De pe 9 mai 2021 nu mai reușise Hazard să înscrie, de la o remiză cu Sevilla, scor 2-2.

Belgianul transferat în 2019 de la Chelsea pentru 115 milioane de euro a fost felicitat copios de colegii săi după golul izbăvitor. Hazard a avut o bucurie reținută, dar a zâmbit larg după ce arbitrul a validat golul. Hazard a înscris după ce l-a driblat pe portarul Werner și a trimis mingea în poarta goală.

Liderul la zi din La Liga a fost salvat de Isco și Eden Hazard, jucători pe care oficialii clubului vor să-i vândă în această perioadă de mercato. Toate golurile s-au marcat în cele două reprize de prelungiri, după ce scorul la finalul celor 90 de minute a fost 0-0.

Real Madrid a tremurat serios în partida cu Elche. Marcelo și-a lăsat echipa în zece oameni din minutul 102, când a fost eliminat direct. Verdu a deschis scorul pentru Elche un minut mai târziu, iar fanii gazdelor erau în extaz.

Carlo Ancelotii a fost salvat de renegații Isco și Hazard. Primul a semnat egalarea în minutul 108, iar belgianul a marcat al șaselea său gol în tricoul lui Real Madrid în minutul 115.

S-a terminat 2-1 pentru Real Madrid, care merge mai departe în Cupa Regelui. S-au mai calificat până acum în sferturile de finală din Cupa Regelui următoarele echipe: Real Mallorca, Cadiz, Rayo Vallecano, Valencia şi Betis Sevilla.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: