image
Sursa foto: IGSU

FOTO // Incendiu într-un depozit de împachetare a cerealelor din capitală: Au intervenit 35 de pompieri

În după amiaza zilei de 21 ianuarie pompierii din cadrul IGSU din municipiul Chișinău au fost alertați să intervină la lichidarea unui incendiu, care a izbucnit într-un depozit de împachetare a cerealelor situat pe șoseaua Muncești 799.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 14:30. Potrivit datelor recepționate, a fost observat fum dens din interiorul depozitului. La fața locului pentru stingerea arderii inițial conform numărului sporit de intervenție au fost îndreptate mai multe echipaje de pompieri cu echipele serviciului de protecție contra gaze și fum.

În urma cercetărilor efectuate pompierii au stabilit că flăcările au cuprins interiorul depozitului, iar numărul sporit de intervenție nu s-a confirmat. Conform IGSU, pentru localizarea și lichidarea arderii au lucrat 6 echipaje de pompieri cu 35 de angajați din cadrul IGSU, care au reușit lichidarea arderii către ora 15:56.

Victime nu au fost raportate, iar, în timpul intervenției salvatorii au evacuat mai multe butelii de gaz de tip propan-butan din interiorul clădirii, astfel evitând producerea unei explozii. De asemenea, de angajații IGSU au fost evacuate mai multe bunuri materiale și produse fainoase. Circumstanțele, cauza de producere a incendiului, dar și prejudiciu material urmează a fi stabilite ulterior de specialiști.

IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU
IGSUIGSU

Noutăţile partenerilor

comentarii: