Batrîncea acuză guvernarea de „incompetență și iresponsabilitate în gestionarea pandemiei”: Cei care strigau colaps la 100 de cazuri, astăzi tac

Deputatul din fracțiunea Partidului Socialiștilor, Vlad Batrîncea acuză guvernarea de incompetență și iresponsabilitate în gestionarea pandemiei. „Cei, care strigau despre colaps și prăbușirea sistemului, când am avut nici 100 de cazuri pe zi. Cei, care au folosit pandemia și nemulțumirea oamenilor în scopuri electoral-propagandiste, astăzi tac. Și nu mai vorbesc despre incompetență și gestionare proastă a treburilor publice”, a menționat socialistul.

Foto: UNIMEDIA

„Ieri, în Moldova a fost înregistrat un anti-record de cazuri noi de coronavirus din întreaga perioadă de pandemie – 2681 de cazuri pe zi. În legătură cu aceasta, vicepreședintele Parlamentului, deputatul PSRM, Vlad Batrîncea, a scris pe o pagină de socializare următoarele: Încă un “record” tragic și deosebit de îngrijorător.Unii experți declară că Moldova va depăși 3 mii de cazuri pe zi. Și asta pe fundalul tăcerii. Ministerul sănătății tace. Guvernul tace. Președintele Maia Sandu tace. Ea în genere nu mai observă problemele oamenilor și nu le comentează. De ce? Grijă de rating, imagine, doar asta e scop în sine. “Nu e competența mea”, – asta e atitudinea.

Cei, care strigau despre colaps și prăbușirea sistemului, când am avut nici 100 de cazuri pe zi. Cei, care au folosit pandemia și nemulțumirea oamenilor în scopuri electoral-propagandiste, astăzi tac. Și nu mai vorbesc despre incompetență și gestionare proastă a treburilor publice.

Unii din ei au ajuns la limita ipocriziei, vorbind despre “stabilizarea” situației. Chiar s-au lăudat cu rezultate imaginare. Iresponsabil. Fățarnic. Condamnabil.

Această linie de comportament trebuie pedepsită. Cel puțin prin demisii”, a menționat Vlad Batrâncea.

În Moldova ieri, 19 ianuarei, a fost înregistrate 3255 cazuri noi de infectare cu Covid-19.


Pub