Philip Morris lansează Disrupt Camp. O competiție online pentru studenții din Moldova, Georgia și Armenia

Philip Morris dă startul la Disrupt Camp, o competiție online care va reuni cei mai creativi și ingenioși studenți din Republica Moldova, Georgia și Armenia. Aceștia vor forma echipe pentru a da viață ideilor pe care le au și a oferi soluții inovative în mai multe domenii. La finalul competiției vor fi desemnate cele mai bune echipe, iar premiul cel mare va fi înscrierea la un curs la o universitate internațională de top.

Foto: Philip Morris International

O competiție internațională

La Disrupt Camp pot participa studenții din ultimul an de facultate și masteranzii care cunosc limba engleză și își fac studiile în diverse domenii precum tehnologia informației, marketing, business, științe economice și comunicare.

Tinerii din Moldova, Georgia și Armenia care vor trece etapele de preselecție vor forma 20 de echipe. Fiecare dintre acestea va urma să lucreze asupra unui proiect și va avea un mentor. În total vor fi patru proiecte despre știință și inovație, servicii pentru clienți, recrutare de talente, sustenabilitate.

În timp ce vor lucra la proiecte, participanții vor avea posibilitatea să își testeze cunoștințele în practică, să învețe lucruri noi, să interacționeze cu echipe internaționale, dar și cu specialiști din cadrul companiei Philip Morris.


Pub