Bismobil Kitchen – Ești mulțumit de bucătărie sau primești toți banii înapoi

Ne cuprinde o stare de nesiguranță când luăm decizii care aduc schimbări. Mai ales când schimbările pe care le facem sunt investiții pentru mulți ani înainte - cumpărarea unui imobil, investiția într-o reparație sau într-un mobilier individual la comandă. 

Foto: Bismobil Kitchen

Petrecem la bucătărie mult timp cu cei dragi și e firesc să ne dorim ca acest loc să fie unul perfect anume pentru noi, așa cum o bucătărie înseamnă investiție pentru 10-15 ani înainte.

De obicei, o bucătărie la comandă este un produs pentru care achiți în avans, dar îl vezi instalat la tine acasă, în mediu, peste 2 - 3 luni.


La Bismobil Kitchen când semnezi un contract, primești de la designer o schiță tehnică, un proiect complex 3D, în care vizualizezi viitoarea ta bucătărie, un contract și o specificație cu toate componentele bucătăriei tale. Cu toate acestea, înțelegem că ai putea să ai dubii și temeri pentru calitatea produsului ce urmează să-l primești.

Poți vinde un automobil – dacă acesta nu te mai aranjează în timp – dar nu mai poți face nimic cu o bucătărie executată la comandă individuală sub dimensiunile casei tale.

De aceea noi îți venim în întâmpinare și îți propunem o ofertă avantajoasă!

Cum ar fi să nu iei decizia de cumpărare a unei bucătării când semnezi un contract sau când achiți un avans? 



Noi îți oferim garanția Bismobil Kitchen – ia decizia atunci când ai bucătăria gata instalată la tine acasă, iar dacă calitatea bucătăriei montate nu corespunde cu așteptările tale, atunci noi luăm bucătăria și îți întoarcem întreaga sumă pe care ai investit-o.

Scopul Bismobil Kitchen de a face cât mai mulți clienți fericiți nu e unul declarativ – păstrezi bucătăria doar în cazul în care ești mulțumit de calitatea acesteia!

Bismobil Kitchen – ca tu să fii fericit sută la sută! str. Pantelimon Halippa 18.


// console.log('no ads situation')