(video) Scandal la CMC. Năstase, nemulțumit că ședința s-a amânat: Voi depune plângere penală pentru abuz. Cojuhari: Lăsați circul

Andrei Năstase s-a arătat indignat de amânarea ședinței de astăzi a Consiliului Municipal Chișinău. Acesta a cerut să i se arate punctul din regulament, care admite o asemenea măsură și a declarat că va depune o plângere penală. „Lăsați circul”, i-a răspuns Roman Cojuhari, consilier PAS.

Foto: Captură video

„Domnul secretar al consiliului vă invit să începeți ședința, să onorăm imnul orașului Chișinău și să purcedem la lucru, să purcedem la examinarea ordinei de zi pe care am stabilit-o cu toți la biroul permanent al Consiliului Municipal Chișinău.

Vă rog să deschideți ședința de astăzi și în cadrul ședinței vom decide, examinăm, nu examinăm. Dați-mi vă rog articolul din regulament care vă oferă acest drept.

Voi face plângere penală în adresa dumneavoastră”, a spus Năstase

„Domnul Năstase lăsați circul acesta. Îmi pare bine că ne amintim și de regulament. Domnul Năstase, colegi, vă amintiți de regulament atunci când nu vă convine. Am menționat încă de luni că nu este corect convocată această ședință, nu a fost corect convocat corect Biroul de luni. Ce urgență era pentru a vota niște terenuri? Înțelegem foarte bine”, i-a răspuns Cojuhari.

Ședința Consiliului municipal Chișinău a fost amânată din cauza situației epidemiologice. Cele 23 de subiecte de pe ordinea de zi au fost retrase de executiv pentru a fi revăzute.


Pub